Lapseki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) 48'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle teşkilat binasına ziyarette bulundu. CHP İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren beraberinde eşi Bilşen Özeren ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan'ı tebrik etti.
 
MHP İlçe Teşkilat Binasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Özeren " Allah nasip kısmet ederse 48 yıllık bir ömür taşıyan partinizin Cumhuriyet sürdüğü müddetçe ayakta durmasını temenni ediyoruz. Biz her iki partimizin de refah ve özgürce, vatanımız için barış içerisinde yaşamasını diliyoruz. Bizlerde Cumhuriyet kurulduğundan bu yana 93 yıllık köklü bir partiyiz. MHP'nin de o günleri görmesini isteriz" dedi.
 
MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan nezaket ziyaretinde bulunan CHP İlçe Teşkilatına teşekkür ederek " Benden önce çalışan arkadaşlarımız şimdi bu bayrağı bana teslim etti. Bizlerde partimiz adına çalışıyoruz. İnşallah bu bayrağı zamanı gelinde tekrar teslim edeceğiz. MHP köklü ve güçlü bir parti olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir" diye konuştu.
 
Özeren, Biga Belediye Başkanlığı adına Türk bayrağı, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan adına lokum ve kahve, Kepez Belediye Başkanlığı adına dostluk çiçeği hediye etti. Özeren ayrıca MHP ilçe teşkilatında yer alan akrabalarının da olduğunu hatırlatarak beraberce basın mensuplarına poz verdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi