Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi.

İftar programı Dernek Lokalinde yapıldı. Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özel, iftar programına telefon ile bağlanarak katıldı.

Dernek yönetim kurulu üyeleri, derneğin önceki dönem yöneticileri, okul müdürü, okul öğretmenleri ve genç öğrenciler, gönüllüler, derneğin üyeleri ve yakınları katıldı. İftar programında Dernek Yönetim Kurulu üyesi Hasan Hüseyin Güneş konuşma gerçekleştirdi.

Oluşan pandemiden dolayı dernek etkinliklerini aksattıklarını dile getiren Dernek Yönetim Kurulu üyesi Hasan Hüseyin Güneş, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar organizasyonunda birlik, beraberlik, dayanışma ve sağlıkla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi dönemi derneğimizin etkinliklerini aksatmıştı. Bu yılda meydana gelen deprem felaketinden dolayı hepimiz çok üzgünüz. İftar programımızda birlikte olmaktaki samimi duyguyu, sohbetin akışından görebiliyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda okul müdürlüğünce belirlenen Sekiz öğrencimize bayram harçlığı verdik. Ramazan Bayramının 2. günü Cumartesi saat 14.00’de sosyal tesisimizde bayramlaşma programından buluşmak üzere, mübarek Ramazan ayınızı kutluyor, saygılarımı sunuyorum. Allah kabul etsin, afiyet olsun” diyerek ifadelerini tamamladı.

Konuşmanın ardından iftar duasını yapıldı ve katılımcılar oruçlarını açtılar.

Özlenen birlik ve beraberliği devam etmesinden memnum olduklarını dile getiren konuşmacılar, düzenlenen iftar programı adına teşekkür ettiler. Ardından iftar programı sona erdi.

Haber: Şahver Banu Çağlak