Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çanakkale milletvekili adaylarını il başkanlığında düzenlenen toplantıda kamuoyuna tanıttı. 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala partiler çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz hafta milletvekili adaylarının belirlenerek YSK’ya listelerin verilmesinin ardından siyaset arenası iyice ısındı. Partiler, ilk olarak aday tanıtım toplantılarıyla, TBMM’ye gitmesi ihtimalindeki temsilcilerini seçmenin önüne çıkartmaya başladı. MHP de Çanakkale milletvekili adaylarını il başkanlığında düzenlenen toplantıda tanıttı. 

Milletvekili adayları birinci sıra Sıtkı Keçeci, ikinci sıra Nahit Özkan, üçüncü sıra Hasan Babadağlı ve dördüncü sıradaki Fatih Şahin partililerle bir araya gelirken, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım da hedeflerini anlatan açıklamalar yaptı.

“Cumhuriyet’imizin 100’ncü yılını taçlandıracağımız bir sürece girdik” diyerek sözlerine başlayan Yıldırım,  “Bu süreç Türkiye Cumhuriyeti Devleti’mizin destansı yürüyüşünün kat ve kat güçlenerek çok daha ileri vizyonlara taşınacağı bir süreci beraberinde doğuracaktır. Nasipse 14 Mayıs günü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’miz bir seçime girecek. Gerçekleştireceğimiz Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde biz Cumhur İttifakı tarafında olduğumuzu yıllardır beyan ediyoruz. Aday belli karar net dedik ve Cumhurbaşkanlığı’nda oyumuzu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu deklare ettik. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman Türk devletinin ilerlemesine katkı sağlamak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güçlenmesini sağlamak ve tekrar değerler ekleyerek ilerlemek adına hamleler de bulunuyoruz”  dedi. 

Haber: Veysel Akın Salkın