AK Parti’nin Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantıs Ankara’da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından AK Parti Çanakkale Milletvekili adayları da tanıtıldı.

Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'na AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili adayları Ayhan Gider, Jülide İskenderoğlu, Nazım Hikmet Keskiner, Halil Zahit Mert, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal katıldı.

Katıldıkları Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı hakkında paylaşımda bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, "Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hitaplarını dinledik. Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz ve Milletvekili Adayımız Jülide İskenderoğlu, Milletvekili Adaylarımız; Ayhan Gider, Nazım Hikmet Keskiner, Halil Zahit Mert, Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal ve teşkilatlarımızla birlikte katıldık. Adaylarımızın partimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Kadrolarımızla birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Haber: Şahver Banu Çağlak