Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu deprem bölgesindeki Yukarıköy ve diğer hasar gören köyleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Yıkılan evleri tek tek dolaşan Başkan Babaoğlu, Ayvacık Belediye Başkanı Ünal Şahin’e de geçmiş olsun diyerek her türlü yardıma hazır olduklarını bildirdi.
 
Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Babaoğlu:“ Deprem bölgesi olan Ayvacık İlçemizin Yukarı Köyünü ziyaret ettik. Belediye Başkanı ve Köylülerimize Geçmiş Olsun dileklerimizi ilettik. Yapılacak yardımlar konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Çok şükür Devletimiz çok güçlü. Kızılay ve AFAD ekiplerimiz orada her türlü ihtiyaca anında cevap verebiliyor. Allah kimseye böyle ve daha büyük acılar yaşatmasın” dedi.
 
Başkan Babaoğlu’na İl Genel Meclis Üyesi Bahri UYSAL ve Belediye Fen İşleri ile Zabıta Ekipleri eşlik etti. Afetzedelere ziyaret ederek taziyelerde bulunan ekipler miniklere ikramlar sunarak, Ezine Belediyesi olarak onların yanında olduklarını ve yalnız olmadıklarını ileterek geçmiş olsun dileklerini sundu.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi