Engin gazetemize yaptığı açıklamada, “15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişimine halkımız dur demiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın çağrısıyla sokağa inen milletimiz bu hain darbe planını bozmuş ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Türkiye’nin dört bir tarafında sokağa inen vatandaşlarımızın yanı sıra ilçemizde de sokağa dökülen, bizleri arayıp desteklerini ifade eden tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Hain saldırıda devletimizin yanında olan Emniyet ve TSK mensuplarına ve bu hain darbe girişiminde devletimizin yanında olan muhalefet partisi üyelerine de teşekkür ediyorum.
15 Temmuz gecesi bu hain saldırıyı planlayan ve saldırıya destek verenler en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Bu hain saldırıyı yapan terör örgütüne üye olup destek verenler yargı karşısına çıkarılacak. Ülkemizde bu terör örgütünün yanında kim oluyorsa cezasını bulacaktır.
Bu mesele AK Parti meselesi değildir. Bu mesele Türkiye meselesidir. Bu millet onurlu bir millettir. Oyuna gelmeyeceğiz. Yanlış yaptırmayacağız. Ama milli iradeden, birlik ve beraberliğimizden bütünlüğümüzden asla taviz vermeyeceğiz. ” dedi.
 


Kaynak: İHA