CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Firuzan Kardaş, ilçelerde teşkilat ve partililerle buluşarak istişarelerde bulundu.  

28. Dönem CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Firuzan Kardaş, parti teşkilatlarıyla temaslarda bulundu. İlçelerde partililerle bir araya gelen aday adayı Kardaş vatandaşlarla bir araya gelerek seçime yönelik hedeflerini anlattı.

Dün Çan ilçesinde bulunan Kardaş, “CHP Çan İlçe Başkan Vekilimiz Ali Rıza Özyurt ve yönetimi ile birlikte Çan Belediye Başkan Vekilimiz Harun Arslan ve Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Erdem'i ziyaret ettik. Kıymetli sohbetleri için teşekkür ediyorum. Aydınlık bir Türkiye, ancak ve ancak kadınlarımızın emekleriyle gerçekleşebilir. Hep birlikte söz veriyoruz. Baharlar gelecek” dedi.

Bugün ilçesi Bayramiç ilçesinde temaslar gerçekleştiren Kardaş, “CHP Bayramiç İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Seyhan Palaz, kadın kolları başkanımız Selda Güven Büberci ve gençlik kolları başkanımız Salih Eren ile parti yönetimimize misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum. Çok çalışacağız ve hep birlikte ülkemize baharları getireceğiz” ifadelerini kullandı.

28. Dönem CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Firuzan Kardaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığının yanı sıra CHP Ekonomi Masası Türkiye Komisyon üyeliği, CHP Avrupa Örgütlenmesi Komisyon Üyeliği, 2019 Yerel Seçimler İstanbul Ekonomi Masası Komisyon Üyeliği, CHP Genel Başkan Yardımcısı Danışmanlığı gibi birçok görevde uzun yıllar aktif olarak siyaset yaptı. Çanakkale'nin Biga İlçesinde dünyaya gelen Kardaş, ilk orta  lise eğitimini ve devamında Yüksek Ticaret Okulu'nu Almanya'da tamamladı. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Firuzan Kardaş, iş dünyasında da önemli görevlerde bulundu. Bir holding bünyesinde Marka, Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Kardaş ÇOMÜ'nde Dekan ve Rektör Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Çeşitli ulusal kanallarda yayınlanan canlı yayın program koordinatörlüğünün yanı sıra halen kendi şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Haber: Veysel Akın Salkın