Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel Şey filmleriyle geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, belediye organizasyonuyla Çan ilçesinde hayranlarıyla buluştu.

Sevilen isim filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirisini aktardığı canlı müzik eşliğindeki tek kişilik güldürüsünde ‘İtiraz Ediyorum’ ile Çan halkıyla bir araya geldi. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde Çan Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde gerçekleşen gösteriyi Belediye Başkanvekili Harun Arslan ile çok sayıda ilçe sakini takip etti.
Kendi yazdığı oyunda çeşitli konularda itirazlarını eğlenceli bir şekilde dile getiren Müfit Can Saçıntı; evlilikten, eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara kadar, pek çok konuda eleştirilerini izleyiciye güldürerek aktardı. Canlı müziklerini, dünyada ender bulunan kontrtenor bir sese sahip Ateş Arya ve Ersin Kızılkaya’nın yaptığı oyun sanatseverlerden büyük alkış altı.

Gösterinin sonunda ünlü sanatçı ve ekibine teşekkürlerini sunarak çeşitli hediyeler veren Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, “Alkışlar, eğlenceli ve nükteli anlatımı ile bizleri kırıp geçiren bu gecenin kahramanı Müfit Can Saçıntı ve ekibine. Bizler soluksuz izledik ve çok keyif aldık. Herşey için teşekkürler” dedi.

Mehtap ŞAHİN