18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü kapsamında Cevatpaşa ortaokulu tarafından etkinlik gerçekleştirildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü kapsamında Cevatpaşa Ortaokulu okul yöneticileri ve öğretmenlerinin rehberliğinde öğrenciler, tarafından hazırlanan program Şehit Kıvanç Kaşıkçı Mesleki ve Teknik Eğitim Yerleşkesi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Programa Vali Vekili Hakkı Uzun, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, SG. Yb. Ercan Oran, İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, şehit aileleri ile gaziler, Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlikte, Cevatpaşa Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri sahnelendi. Tebrikler ve toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen program sona erdi.

Haber Merkezi