Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen 'Hayatımız Roman' filminde rol alan ünlü oyuncu Arzu Yanardağ, sette büyük bir sürpriz yaşadı. Güzel oyuncu, kendisiyle aynı soyadı taşıyan rol arkadaşı Uğurcan Yanardağ'dan evlilik teklifi aldı.

Lapseki ilçesinde çekimleri yapılan ve lansmanı geçtiğimiz günlerde Hilton Otel'de lansmanı düzenlenen  "Hayatımız Roman" filmi, 8 Nisan Dünya Romanlar Gününde vizyona girmeye hazırlanıyor. Yapımcı ve Yönetmenliği Savaş Sancak tarafından üstlenen, romantik komedi türündeki filmde; Anıl Altan, Aslı Bekiroglu, Cem Belevi, Anıl İlter, Erman Cihan, Sarp Bozkurt, Arzu Yanardağ, Gözde Çığacı, Cemal Gönen, Dilara Büyükbayraktar ve Suat Sungur gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

Merakla vizyona girmesi beklenen filmin ‘Hayatımız Roman’ setinde romantik anlar yaşandı. Filmde 'Suzan' isimli Roman kızını canlandıracak olan ünlü oyuncu Arzu Yanardağ, rol arkadaşı olan sevgilisi Uğurcan Yanardağ'dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı. Önünde diz çöken sevgilisinin evlilik teklifi karşısında duygulanan güzel oyuncu, ‘Evet’ cevabını verirken, ardından ikili birbirine sarılarak büyük mutluluk yaşadı.  O anlar kameralara yansırken, Yanardağ instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Beraber geçirdiğimiz her an daha da değerlenen ve kalbinin tüm güzelliğini ortaya koyan sevgilimle bir ömür beraber olmaya evet” ifadelerini kullandı.

Gülçin AKIN