Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ), sahne sanatları bölümünde eğitim alan ve uzun yıllar Çanakkale’de yaşayan Ceren Karakoç rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla beğeni toplamaya devam ediyor. 

Son dönemin ilgiliyle izlenen dizilerinden ‘Kızılcık Şerbeti’ son bölümüyle ekranlara yine damgasını vurdu. Geçtiğimiz akşam ekrana gelen bölümüyle dizi,  AB grubunda 8.45 izlenme oranı 22.39 izlenme payı alarak reyting sıralamasında zirveye oturdu. ABC1 20+’da 8.82 izlenme oranı 20.76 izlenme payı, Total’de ise 6.78 izlenme oranı 16.41 izlenme payı alarak atağa geçti.

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi, yeni bölüm boyunca dizinin en çok konuşulanı ise ÇOMÜ’lü Ceren Karakoç’un canlandırdığı ‘Nursema’ karakteri oldu. Büyük beğeni toplayan bölüme, ailesinin baskısıyla hiç tanımadığı İbrahim’le evlendirilen Nursema’nın ekrana gelen resmi nikahı damga vurdu. Sosyal medyada da gündemin ilk sırasına oturan dizi, ‘KızılcıkŞerbeti’ etiketi ile 12 saat, ‘Nursema’ etiketi ile 6 saat, Dünya sıralamasında ise 1 saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde kaldı.

Aile baskısıyla evlendirilen Nursema’nın nikahı izleyenleri adeta gözyaşlarına boğdu. Bölümün final sahnesinde ise kıyılan nikahın ardından Nursema’nın kocası tarafından şiddete maruz kalması izleyenleri şoke etti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde, sahne sanatları bölümünde eğitim alan Ceren Karakoç’un hayat verdiği Nursema karakteriyle ortaya koyduğu oyunculuk performansı izleyenlerden alkış aldı.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında kocası tarafından camdan itilerek düşen Nursema’nın yoğun bakımda olduğu sahne ekrana gelirken, izleyiciler heyecanlı bir sonraki haftayı beklemeye başladı. Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de yayınlanıyor.

‘Nursema’ karakterini canlandıran ÇOMÜ’lü Ceren Yalazoğlu Karakoç, daha önce de ‘Beni Affet’, ‘Maria ile Mustafa’ ve ‘Akıncı’ dizileriyle seyirciyle buluşmuş, tiyatroda ise ‘Terapi Ötesi’ oyunu ile sahneye çıkmıştı.

Gülçin AKIN