Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte; kadınlar yaratıcılıklarını yansıttığı ürünler toplumun beğenisine sunuldu.
 
Türkan Saylan Kültür Merkezinde bugün başlayan etkinlik kapsamında, Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şubesi tarafından Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında; kadınların yaratıcılıklarını motif motif işledikleri ürünleri toplumun beğeniye sunmak amacıyla düzenlenen sergide kadınların el emeği göz nuru eserleri görücüye çıktı. Sergide stant açan kadınlar elde ettikleri gelirlerden, depremzede vatandaşlar için bağışta bulunacak.
 
Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şube Başkanı Meral Ulucan, "Türk Kadın Birliği Türkiye'de 80’i aşkın şubesi olan bir derneğimiz. Türk kadının seçme ve seçilme hakkının kazanmasında büyük çalışmaları ve katkıları olan 1924 yılında kuruldu. 100'üncü yılımızı kutlamaya bir senemiz kaldı.  Bugün burada bizim her sene geleneksel olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Haftası'nda meslek edindirme kurslarımızda meslek edinen insanlarımızın burada sergi açmasını sağlıyoruz" dedi. Sergi yarın da (4 Mart) açık olacak.
 
Seval KÜÇÜKKURU