Uzun yıllar Çanakkale’de yaşayan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ), sahne sanatları bölümünde eğitim alan Ceren Karakoç, rol aldığı dizide performansıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz akşam sosyal medyada yüz binden fazla iletiye konu oldu. Bölüm boyunca dizinin en çok konuşulan karakteri Ceren Karakoç’un canlandırdığı ‘Nursema’ oldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde, sahne sanatları bölümünde eğitim alan Ceren Karakoç’un canlandırdığı Nursema karakterinin, istemediği biriyle zorla evlendirilmesi nedeniyle sahnedeki gösterdiği oyunculuk performansıyla, canlandırdığı karakterin duygularını izleyiciye geçirmesiyle sosyal medyada izleyicilerden tam not aldı.

CEREN KARAKOÇ KİMDİR?
1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ceren Yalazoğlu Karakoç Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nde eğitimini tamamladı. Televizyonda Beni Affet, Maria ile Mustafa ve Akıncı dizileriyle seyirciyle buluşan oyuncu tiyatroda Terapi Ötesi oyunu ile sahneye çıktı.

Gülçin AKIN