Toplantıya AK Parti Çanakkale İl Milletvekili Ayhan Gider ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ’da katıldı. Büyük bir katılım ile gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısında önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan referandum ile ilgili yapılan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
Danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider yaptığı konuşmada referandum süreci ile ilgili olarak milletvekillerinin mecliste üzerlerine düşen görevi yaptığını ve meclisin tatilde olduğu bu dönemde seçim bölgelerinde referandum ile ilgili çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
 Toplantıda konuşan İl Başkanı Karadağ ise referandumu çok önemsediklerini belirterek:“ Sandıktan evet çıkması için var gücümüzle çalışacağız. Gelibolu teşkilatımız çok önemli bir ivme ile ilerliyor. İnşallah bu ilerlemeyi referandum sandığından çıkacak sonuç ile de tescil edeceğiz” dedi.
 Ardından Milletvekili Gider ve İl Başkanı Karadağ Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen aylık olağan belediye başkanları toplantısına katılarak burada da belediye başkanları ile istişarelerde bulundu.
 


Kaynak: Haber Merkezi