Otelde doluluk oranı oldukça yüksek, özellikle sömestr tatillerinde yer bulmak neredeyse imkansız. Bununla beraber, çok sayıda konferansa, sempozyuma, çeşitli toplantılara da ev sahipliği yapıyor otel.
 
Çan Belediyesi Termal Oteli’nde, geçtiğimiz günlerde, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, bir dizi seminer gerçekleştirdi. 4 Gün boyunca konaklamalı gerçekleştirilen seminer, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ve bağlı ilçelerdeki müdürlerin, müdür yardımcılarının, mühendislerin ve şeflerin de katılımıyla gerçekleştirildi. Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik ULUSOY ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet KÖLE’nin katılımıyla düzenlenen semire 85 kişi iştirak etti ve misafirlerden 70 kişisi otelde konakladı. Seminerin son gününde ise Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU Orman Bölge Müdürü Sayın ULUSOY olmak üzere tüm katılımcılara bir nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Çan’ımızın unutulmuş, bertaraf edilmiş tüm değerlerini gün ışığına çıkarmanın ve sahip olduğumuz zenginliklerimizi yatırıma dönüştürmenin haklı gururunu yaşıyoruz, diyen Başkan KUZU; “Bugüne dek, Çan Belediyesi olarak biz de, farklı kurum ve şirketler de nice seminerler, toplantılar gerçekleştirdiler otelimizde. Bu da gösteriyor ki, otelimizi yaparak ne kadar doğru bir karar vermiş ve ne de çok ihtiyaç olan bir yatırımı hayata geçirmişiz. Bu otel Çan’a fazla diyenler de bilmeliler ki, Çan’a yaptıklarımız ne kadar fazlaysa, yapacaklarımız da bir o kadar fazla olacaktır.” açıklamalarına yer verdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi