Depremde hayatını kaybeden Elifnur Öğ ile küçük oğlu Ömür Ata, Çanakkale’de göz yaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı.  

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıcı etki yaratan etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde görev yaptıkları Hatay’da yakalanan Kepezli Elifnur Öğ ile eşi Uzman Çavuş Cemal Öğ ve küçük oğulları Ömür Ata’nın hayatını kaybetti.

Öğ ailesinin vefatı Çanakkale’yi adeta yasa boğarken baba Cemal Öğ İstanbul’da toprağa verildi. Eşi Elifnur Öğ ile 10 aylık oğulları Ömür Ata ise bugün Çanakkale’de göz yaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Öğle namazına müteakip kent merkezinde Dumlupınar Camiinde gerçekleşen cenaze törene acılı ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ilee çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreninin ardından anne ve küçük oğlu şehir mezarlığında toprağa verildi. Boğaz Gazetesi olarak depremde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Gülçin AKIN