Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın işbirliğinde gerçekleştirilen Biga İndirimli Alışveriş Günleri'nin 3'üncü günü soğuk havaya rağmen ilgi çekti.

Gün içinde yetenek yarışmaları yapıldı, esnaflar tarafından hediyeler dağıtıldı, Ali Doğan Sokak'ta çocuk etkinlikleri gerçekleştirildi. Geleneksel orta oyununun ve Türk geleneğinin önemli bir parçası olan Hacivat ve Karagöz sahneden çocuklara seslendi. Palyaçolar çocukların yüzlerini boyadı.Soğuk havada sobaların başlarında kestaneler pişti, Bigalılar evlerden sokaklara taştı. Acapella grubu, halk oyunları ekibi ve sokak müzisyenleri sokakları renklendirdiler. Ünlü mankenlerin esnaf ziyaretleri de beğeni topladı.
Kasaplar Sokak'ta kurulan podyumda ünlü mankenler boy gösterdi. Bigalı firmaların giysileri, ayakkabıları ile boy gösteren mankenlerin saç tasarımları da Bigalı kuaförlerce yapıldı. Manken Günay Musayeva'nın giydiği, Bigalı kuyumcu tarafından yaptırılan 4 kilo ağırlığındaki altından elbise ise dikkat çekti.
Haber: Gülçin AKIN





Kaynak: Haber Merkezi