Çanakkaleli olan antrenör Caner Cesur ve Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Dilara Bakır Girgin’in şampiyon olan kadro içerisinde yer alması Çanakkalelileri sevince boğdu. Şampiyon takımın antrenörü ve oyuncusu geçtiğimiz gece geç saatlerde Çanakkale’ye geldi. Şampiyonları AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ersin Aycibin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yılmaz ve AK Parti Kepez Belde Yönetim Kurulu üyesi Av. Kaan Tonka karşılayarak birer çiçek takdim etti.
 
Antrenör Caner Cesur teşekkür olarak yaptığı konuşmada:“ Mükemmel bir duygu. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Zor ve sıkışık bir süreçte, bir önceki jenerasyondan yalnızca iki oyuncunun kalması dolayısıyla yeni bir ekip kurulması bizleri geleceğe yönelik takım oluşturmaya teşvik etti. Bu yeni ekip, ilk turnuvasında Avrupa’nın en tepesine çıktı. Gençlerimizin birçoğu 2-3 turnuva daha birlikte oynayacaklar. Altın jenerasyon kendini altın ile ispat etmiş oldu. Hem de hiç şansımız tutmayan İngilizleri, ilk yarıda 5 sayı mağlupken, ikinci devre de 15 sayı farkla mağlup ederek. Bundan böyle nice zaferlerin peşinden koşulacağı aşikar. Bu çocukları yetiştiren, onlara güvenip tecrübe kazanmasını sağlayan tüm antrenör ve kulüplere sonsuz teşekkürler.
Gençlere her daim şans verin, güvenin. Avrupa Şampiyonluğumuz, öncelikle Tekerlekli Sandalye Basketboluna gönül/emek vermiş insanlara daha sonra tüm Ülkemize armağan olsun. Hedef, 2017 U23 Toronto Dünya Şampiyonası” dedi.

Haber: İsmail ŞEN
 


Kaynak: Haber Merkezi