Su ürünlerinde faaliyet gösteren firmaların teknolojik gelişmeleri ile ilgili bilgilerin aktarıldığı konferansın konusu ise ‘Su Ürünleri İşleme Teknolojilerinden Örneklerle ARGE Çalışmaları’ oldu.
Deniz teknolojileri alanında yaşanan gelişmeler, firmaların yaptığı yenilikler ve sürekli gelişen teknoloji karşısında öğrencilerin eğitimini daha da yükseltmek amacı ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi tarafından gerçekleştirilen konferans dizisinin  4.’sü gerçekleştirildi.  Fakültenin konferans salonunda Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen konferansın konuğu Önen Gıda Arge Müdürü M. Burcu Köseoğlu oldu.  Köseoğlu ‘Su Ürünleri İşleme Teknolojilerinden Örneklerle ARGE Çalışmaları’ adlı sunumu ile öğrencilere firmanın geçmişten günümüze yaptığı teknolojik yatırım ve yeniliklerle nasıl büyüdüğünü aktardı.
Haber Merkezi