Türkiye’nin önde gelen modern süt çiftliklerinden biri olarak dikkat çeken Uluova Süt,  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencilerini ağırladı. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez ve Program Danışmanı Öğr. Gör. Dilek Kekeç Morkoç tarafından organize edilen gezi kapsamında öğrenciler, Ezine ilçesine bağlı Üvecik Köyü’nde bulunan Uluova Süt’te incelemelerde bulundu.
 
Büro Yönetimi dersi kapsamında gerçekleşen gezide, Uluova Süt’ün modern ve çağdaş bürolarını yerinde görme fırsatı buldu. Uluova Süt Genel Müdürü Mesut Buran, İnsan Kaynakları Müdürü Sinem Uysal ve Yönetici Asistanı Halime Gezer’in karşıladığı öğrenci ve öğretim elemanlarına, çiftliğin yönetim birimleri gezdirildi. Öğrencilere çalışmalar, ofisler, iş ve işlemlerin yürütülmesi, yönetici ve yönetici asistanlığı gibi konularda bilgi veren Genel Müdür Mesut Buran, geleceğin yönetici asistanı adaylarını Uluova Süt’te görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 
Öğrencilere şirket ve çalışmalarla ilgili sunum yapılan gezide, Uluova Süt Çiftliği’nin tanıtım filmi de izlendi. Ziyarette şirketin personel istihdamında göz önünde bulundurduğu kriterleri aktaran İnsan Kaynakları Müdürü Sinem Uysal, personel istidadımı ve personel işlemlerinen nasıl sürdürüldüğünü de anlattı. Uluova Süt’ün çalışanlarına verdiği değerin pek çok kurum için örnek oluşturduğunu ifade eden Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez, şirketin insan odaklı olarak çalışma politikasının övgüye değer olduğunu belirtti.  Teknik Gezi Bölüm Başkanı Erdönmez’in Genel Müdür Mesut Buran’a teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi.
 
Haber Merkezi