48’inci Baro Başkanları Toplantısı, Ankara’da Türkiye Barolar Birliği'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya katılım sağlayan Çanakkale Barosu Başkanı Av. Hande Keskin, “Neredeyse kesintisiz 9 saat süren toplantının bizler için ufuk ve umut açıcı olduğunu düşünüyorum” diyerek değerlendirmede bulundu.

 
81 ilin barosundan toplam 75 baro başkanının katılım sağladığı toplantıda, Çanakkale Barosu Başkanı Av. Hande Keskin de hazır bulundu. Toplantıya katılan 75 baro başkanından 48’i söz alarak bir konuşma yaptı. Konuşma yapan baro başkanlarından birisi de Çanakkale Baro Başkanı Hande Keskin oldu.
 
Sosyal medya hesabından toplantıyı değerlendiren Keskin, “Baro başkanlarımızın ve TBB Başkanı ve yönetiminin karşılıklı soru cevap, çözüm önerisi getirme ve planlama yapılması şeklinde devam eden ve neredeyse kesintisiz 9 saat süren toplantının bizler için ufuk ve umut açıcı olduğunu düşünüyorum. Mesleki sorunlarımıza dair çeşitlilik anlamında artış ve bu dönemin geçen dönemlere göre özellikle mali güç ve konjonktür gereği bir çok yönden daha zorlu geçtiği ve geçeceği öngörülse de tüm Türkiye’den katılan başkanlarımın çözüm iradeleri, idealist çabaları ve özverileri ile ‘birlikten güç doğacağına’ inanıyorum. Baromuz adına ilettiğim görüş, öneri, soru ve taleplerimizin özeti ile tüm başkanlarımın ilettiği çözüm önerilerini ayrıca paylaşacağız” dedi.
 
Gülçin AKIN