Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün ve yeni yönetim kurulu üyeleri Hasan Uçar, Onur Toran, Mert Başarır, Aydın Kılcı, Kenan Türkyılmaz, Öztürk Turhan ve Feridun Sercan Kınacı, ilk olarak Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.
Vali İlhami Aktaş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün ve yönetim kurulu üyeleri, turizme verdiği destekten dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler. TÜRSAB Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil kurulu yeni yönetimi ’ne hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Daha sona Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Çanakkale - Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.
TÜRSAB Çanakkale - Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergün ve Yönetim Kurulu Üyelerinin nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Temsil Kurulu çalışmalarına ilişkin de bilgiler aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergün'ün Başkan Gökhan'a hediye takdiminde bulunduğu ziyaret, karşılıklı sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
Haber Merkezi