3 yıldır kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybederek yaşama veda eden Yenice ilçesindeki Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Güldane Öztuncer, son yolculuğuna uğurlandı. 
 
Genç yaşta vefat eden öğretmenin kaybı Yenice ilçesini adeta yasa boğdu. Öztuncer’in vefatının ardından Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi başta olmak üzere çok sayıda taziye mesajı yayınlanırken, öğrencileri ve aileleri de büyük üzüntü yaşadı. Güldane Öztuncer ‘in kendisi gibi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan eşi Yunus Selçuk Öztuncer sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, eşinin 3 yıldır kansere karşı vermiş olduğu mücadeleyi kaybederek hakkında rahmetine kavuştuğunu ifade ederek, helallik istedi.
 
Yaşama veda eden Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Güldane Öztuncer, Yenice Merkez Çarşı Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, meslektaşları ailesi, yakınları sevenleri katıldı. Kaymakam Bektaş, eşi genç yaşta vefat eden Reyhan Bodur Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Yunus Öztuncer'e başsağlığı dileklerini iletti.
 
İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nden yayımlanan taziye mesajında, “Reyhan Bodur Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Yunus Selçuk Öztuncer'in eşi, Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Güldane Öztuncer vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, eşi ve yakınlarına başsağlığı ile sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.
 
Mustafa SUİÇMEZ