Bu kapsamda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal’ın yer aldığı ÇTSO heyeti, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’i ziyaret etti.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Çanakkale İli, 671 km. ile Türkiye’nin en büyük ikinci kıyı ve sahil şeridine sahip şehridir. Bizler de bu doğal kaynağımızı, İlimizin ve Ülkemizin ekonomisine kazandıracak çalışmaları hayata geçirmeyi planlıyoruz. Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’e işbirliği ve destekleri için teşekkür ediyorum”  dedi.
REKTÖR MURAT’A KONUK OLDULAR
ÇTSO yönetimi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’a da konuk oldu. Rektör Murat, “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasının temsilcisidir. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yeni Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum”  derken, Başkan Semizoğlu ise; “Üniversitemiz Odamızın en önemli paydaşları arasında yer alıyor. İlimiz ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliğinde beraber projeler üretiyor ve işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sedat Murat ve ekibine bu anlamda ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri yarıca Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan’ı ziyaret etti. Baro Başkanı Hande Keskin ve yönetimine de ziyaretler gerçekleştirdi.
Haber Merkezi