Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Çanakkale Belediyesi arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan işbirliği protokolü kapsamında gerçekleştirilecek “Dardanelles99” Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi ve Söyleşisi 28-29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Cumhuriyetin 99. kuruluş yıldönümü anısına gerçekleştirilecek organizasyonlar kapsamında; 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 14.00’da Grafik Sanatçısı Gürbüz Doğan Ekşioğlu ile İllüstratör ve Grafik Tasarımcısı Ethem Onur Bilgiç’in konuşmacı olarak katılacağı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerinden Özlem Uyan’ın moderatörlüğünü yapacağı Söyleşi, Çanakkale Belediyesi Spor Merkezinde ( Karina Deniz Kültürü Merkezi karşısı ) gerçekleştirilecek. 

Farklı ülkelerden 99 sanatçı/tasarımcının illüstrasyon çalışmalarının Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde sergileneceği ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Özlem Uyan'ın küratörlüğünü yapacağı “Dardanelles99” isimli Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi ise 29 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 13.30’da açılışı yapılarak kentlilerle buluşacak.
 
Haber Merkezi