Ekim ayı network etkinliği kapsamında Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyeleri ve Çanakkale’de emlak sektörünün önde gelen temsilcileri bir araya geldi.

DoubleTree By Hilton otelde gerçekleşen TÜGEM buluşmasına, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Balıkesir İl Başkanı A. Raşit Özen, üyeler ve sektörden isimler katılım sağladı. 40 farklı ofisten, 150’ye yakın katılımcı olduğu öğrenilen network etkinliğinde ‘Emlak Sektöründe İnternet Bilgi Kaynakları’ konusunda tecrübe paylaşımı, Mustafa Hakan Özelmacıklı ile birlikte İl Başkanı Mustafa Alptuğ Akkoca tarafından yapıldı. Etkinlikte, TÜGEM Balıkesir İl Başkanına ve TÜGEM Genel Başkan Yardımcısına teşekkür mahiyetinde plaketler verildi. Etkinlikte, ticari anlaşmalar ve satışlar da gerçekleşti.
 
Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği’nin il temsilcisi ve gayrimenkul danışmanı Mustafa Alptuğ Akkoca etkinliği değerlendirerek, “’Biz Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Çanakkale temsilciliği olarak meslektaşlarımızın belirli aralıklarla birbirleriyle buluşarak bu gibi etkileşimlerde bulunmalarını önemsiyoruz. Bütün çabamız meslektaşlarımızın gelişimlerine katkı sunmak için faaliyetler düzenlemek üzerine.  Halkımızın gayrimenkul alım satım süreçlerinde onlara yardımcı olan ve rehberlik eden Emlak Müşavirlerinin yetişmesi ve gelişmesi halkımızın gayrimenkul alırken ve satarken yaşadığı birçok mağduriyeti ve anlaşmazlığı da engelleyecektir. Bu vesileyle vatandaşlarımızı Emlak işlemleri için Ticaret Bakanlığından onaylı Taşınmaz Ticareti Yetki Belgeli ve lisanslı Emlak Müşavirleri, Emlak danışmanları ile çalışmaları konusunda bir kez daha teşvik etmek isteriz. Bizler vatandaşlarımıza gayrimenkul alım satım süreçlerinde en iyi hizmeti vererek onlara bu zorlu süreçte rehberlik etmek isteyen ve mesleğimizin kanuni gerekliliklerini yerine getiren Emlak Müşavirleri olarak onların her türlü gayrimenkul alışverişinde yanında olmaya çabalıyoruz ve her geçen gün kendimizi geliştirmeye bilgi paylaşımı ve network çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Sevi Gözay UĞURLU