Çanakkale Futbol Saha Komiserlerinden, Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerinden Şenol Cesur, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
 
Cesur’un vefatı spor camiasını yasa boğarken, acı haberi duyanları sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarda üzüntülerini dile getirdi. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz personeli Mihrimah Cesur’un eşi, eski Tekerlekli Sandalye Basketbol antrenörümüz Caner Cesur’un babası, emekli personellerimizden Şenol Cesur geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etmiştir. Cenazesi yarın (16.10.2022) ikindi namazına müteakip Arslanca Camii’nden kaldırılarak defnedilecektir. Merhuma rahmet ailesine ve tüm yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu taziye mesajında ise, “Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticilerinden ve İlimiz Futbol Saha Komiserlerinden Şenol Cesur’ un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumun cenazesi 16.10.2022 Pazar günü (yarın) İkindi Namazını müteakip şehrimiz Arslanca Camiinden kaldırılacaktır. Merhum Şenol Cesur’ a Allah’ tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verildi.