Şirket, Türkiye’nin ekonomi ve iş dünyası alanında en prestijli yayınlarından biri olarak kabul gören Capital’in ‘Sektörün En Beğenilen Şirketleri’ sıralamasında en beğenilen Türk mobilya şirketi olurken, Business Life Dergisi’nin ‘Türkiye’nin En Beğenilen 400 Şirketi’ araştırmasında ise yine sektörünün birinci şirketi seçildi.

Tasarımlarıyla mobilya sektöründe trendleri belirleyen Doğtaş Kelebek, başarıya doymuyor. Doğtaş Kelebek, son olarak Capital Dergisi’nin ‘Sektörün En Beğenilen Şirketleri’ araştırmasında mobilya kategorisinde sektörün en beğenilen Türk şirketi seçilirken; Business Life Dergisi’nin ‘Türkiye’nin En Beğenilen 400 Şirketi’ sıralamasında da sektörünün en beğenileni olmaya hak kazandı.

Doğtaş Kelebek, son yıllarda mobilya perakendeciliğine getirdiği yenilikçi bakış açısının yanı sıra; bayilerine kârlı bir iş ortaklığı da sağlayarak sektörde önemli bir konuma yükseldi. Yeni mağazalar açmak isteyen yatırımcıların gözdesi olmaya devam eden Doğtaş ve Kelebek markaları, sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da Türk mobilyasını kalitesiyle ve modern tasarımıyla öne çıkarıyor.

Doğtaş Kelebek Genel Müdürü Ersin Serbes, elde edilen başarının Doğtaş Kelebek Ailesi için çok önemli olduğunu belirterek; “Hedefimiz 2019 sonuna kadar 1 milyar TL’nin üzerinde ciroya ulaşmak.” dedi. Serbes, “Bu büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yatırımlarımız sürecek. Yaptığımız başarılı çalışmaların kamuoyu tarafından ödüllendirilmesi bizleri çok mutlu ediyor. Yıllardır Capital dergisinin yaptırmış olduğu Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması’nda sektörümüzün en beğenilen şirketi olarak ilk 3’te yer almayı başarıyoruz. Business Life Dergisi’nin de yaptırmış olduğu araştırmada en beğenilen seçilmemiz tesadüf değil. Başarımızı devam ettirme kararlılığı içinde hedeflerimize odaklandık. Bu değerli ödüllere bizi layık gören herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi