Dardanelspor 18 Mart Stadyumu’nda konuk ettiği Dersimspor ile oynadığı maça hızlı başlamasına rağmen ilk yarının son dakikasında Emrah Dursun’un ayağından yediği golle ilk yarıyı 0-1 geride kapattı. İkinici yarıya fırtına gibi başlayan Çanakkale temsilcisi üst üste ataklar yaparak rakibini bunalttı ve 68’nci dakikada Can’ın attığı golle 1-1- eşitliği yakaladı. Ataklarını galibiyet için sürdüren Dardanelspor’da, dakikalar 75’i gösterdiğinde Uğur sahneye çıktı. Genç yeteneğin kaydettiği golle 2-1 öne geçen kırmızı beyazlılar maçı da bu skorla kazanmayı bildi. Dardanelspor bu galibiyetle puannı 15’e çıkarırken, Dersimspor ise 9 puanla son sırada kaldı.

Stat: Çanakkale 18 Mart
Hakemler: Oğuzhan Uğurlu x, Tuncay Çalıkoğlu x, Mehmet Emin Tuğral x
Dardanelspor: Ceyhun x, Sinan x, Can xx, Uğur x (Yusuf dk. 90 ?), Nuri Fatih x (Ufukcan dk. 72 x), Bedri x, Selim xx, Ahmet xx, Ahmed x, Fırat x (Uğur dk. 90 ?), Mertcan xx
Dersimspor: Barış xx, Emrah x, Özkan xx, Volkan x, Zeki xx (Devrim dk. 75 x), Burak x (Emrah dk. 58 x), Yavuz xx, Ferhat xx, Furkan x, Koray Kurt xx, Koray Yıldız x (Volkan dk. 87)
Goller: Emrah (dk. 45) (Dersimspor), Can (dk. 68), Uğur (dk. 75) (Dardanelspor)
Sarı kartlar: Ahmet Sözmen, Sinan, Mertcan, Uğur, Ceyhun (Dardanelspor), Özkan, Volkan, Emrah (Dersimspor)
 


Kaynak: Haber Merkezi