İşletmenin açılışını Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan yaptı,açılışta kısa bir konuşma yapan Dr. Ö.Faruk Mutan “ Öncesi olan bir işletme ancak yepyeni yüzler ile yeniden hizmete geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz,Kepezimize faydalı olan her bir işletme bizler için çok değerlidir,burası ailelerin gelip nezih bir ortamda yemek yiyebilecekleri bir yer olmuş,inşallah uzun ömürlü olur” dedi.
 
Sarmaşık Restaurant Düğün Salonunun bir aile işletmesi olduğunu belirten Ali Atan “ Burada hayallerimizin meyvelerini alabileceğimizi umut ediyoruz,Tüm herkesin aileleri ile gelip hem eğlenirken hem de yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan oldu,inşallah Çanakkale’mize hayırlı olur” dedi.Burada tüm yeni hayatlar başlayacak diyen Şerife Atan “En iyisini sunmak için ailecek birleştik,inşallah hayırlısı olur” dedi.
Uzun yıllardır kuru yemiş sektöründe olan Umut Akçay “Burası bizim için çok farklı bir soluk olacak,böyle işletmeleri ayakta tutmanın zor olduğunu biliyoruz fakat biz kendimizden oldukça eminiz çünkü önce bizim bu kapıdan içeriye girdiğimiz andan itibaren huzurlu olmamız gerekiyor ki gelen müşterilerimiz memnun kalsın,mutfağımızda tüm ürünlerimiz günlük ve taze olarak hazırlanıyor,bunun yanı sıra ekibimiz bu sektörün en iyileri o nedenle farklı olmaya çalışmıyoruz çünkü sunduğumuz kalite ile farklı olduğumuzu biliyoruz” diyerek konuştu.
 
“BU BAHÇEDE BİR ÇOK HAYATLAR YENİ HAYATLARA DÖNÜŞECEK”
 
İşletmenin bir diğer sahibi olan Ebru Akçay “Sarmaşık ismi bizim ailemizin ne kadar birbirine bağlı olduğunu belirtmek için,bu güne kadar yaptığımız bir çok işin üstesinden en iyisi olarak çıktık bu işletmede en iyi olduğumuzun bir kanıtıdır,burada sadece insanlar eğlenmeyecek yepyeni hayatlarının ilk adımını atacak,ilk burada beklide mutluluğa evet diyecek,o mutlu günlerine bizler defalarca şahit olacağız,onların bu en özel günlerinde çorbada bizimde tuzumuz olsun diyebileceğimiz çok güzel düğün konseptlerimiz var,bence Sarmaşık düğün yapmak isteyenlerin ilk durağı olacaktır” dedi.
Açılışın ardın davetlilere özel ikramlar ile çiğ köfte sunuldu.

SARMAŞIK RESTAURANT'TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ/ FOTO GALERİ
 


Kaynak: Haber Merkezi