Memleket Partisi Çanakkale Kurucu Merkez İlçe Başkanı Bahar Atan, DEVA Partisi’ne katıldı.
 
Geçtiğimiz Şubat ayında Memleket Partisi eski İl Başkanı Hülya Dağhan’ın ardından, Merkez İlçe Başkanı Bahar Atan da istifa etmişti. Geçtiğimiz gün Bahar Atan ve yeni isimler, DEVA Partisi’ne katıldı. Memleket Partisi’nin kurucu başkanlarından olan Atan’a rozetini DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca takdim etti.
 
DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Memleket Partisi Çanakkale Kurucu Merkez İlçe Başkanı Bahar Atan DEVA Partisi ailesine katılmıştır. Aynı zamanda Bahar hanımın beraberindeki arkadaşlarımızın üyeliklerini gerçekleştirip, parti rozetini takdim ettik. Kendilerine hoş geldin dileklerimi iletiyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 
MEMLEKET PARTİSİ’NDEN İSTİFA ETMİŞTİ
Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Memleket Partisi Çanakkale 1. Olağan Merkez İlçe Kongresi'nde partililerin güvenoyunu alarak yönetimi ile birlikte Merkez İlçe Başkanı olan Bahar Atan geçtiğimiz Şubat ayında, “Sağlık sorunlarım ve partimizin kuruluş amaçları arasında yer alan başta cinsiyetçi ayrımcılık olmak üzere her türden ayrımcılığa karşı çıkmak, mücadele etmek, kadın haklarını her alanda koşulsuz korumak ve savunmak amacımızın tüzük metinlerimizde yazılı olarak kalması, uygulanmaması ve yoldaşım İl Başkanım Sayın Hülya Dağhan’ın haklı istifalarına destek vererek Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Şu anda da bana destek veren yönetimime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” açıklamasıyla istifa etmişti.
 
Sevi Gözay UĞURLU