Son siyaset gündeminde Çanakkale’nin yeni Devlet Hastanesi yolu yapımı için karşılıklı atışan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan mecliste buluştu.
 
Milletvekillerine seslenerek yolun yapılmasını isteyip, belediyenin parası olmadığını söyleyen Başkan Mutan’a, AK Partili Turan Kepez AK Parti Belde Başkanlığı yeni hizmet binası açılışında cevap vermişti. Sadece bir bankada Kepez Belediyesi’nin 5 milyon lira parası olduğunu söyleyen Turan ile Mutan arasındaki atışma bir süre daha devam etmişti.
 
Aradan geçen zaman dilimi sonrası ikili mecliste bir araya geldi. CHP Grup Toplantısı için Ankara’da bulunan ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile görüşen Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan’ın Başbakan Binali Yıldırım ile de buluştu. Yanlarında CHP’li Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz da yer aldı. Dörtlünün birlikte görüldüğü fotoğraf Bülent Turan tarafından paylaşıldı ve altına “Bugün yoğunduk, tek misafirimiz Ak Partili dostlarımız değildi. CHP'li Kepez ve Geyikli belediye başkanları da misafirimizdi ve misafirlerimizi Başbakanımızla tanıştırma imkanımız oldu” notu düşüldü.
 
Ersan KÜÇÜKKURU


Kaynak: Haber Merkezi