AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok başkanlığında belde teşkilat binasında haftalık olağan belde yönetim kurulu toplantısı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti Kepez Belde Başkanlığına ve yönetim kuruluna her zaman destek olan ve partinin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev alan ve halen daha partiye hizmet eden isimlerde toplantı da yer aldı.
 
Toplantıya AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Jülide İskenderoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Üyesi Orçun Oktay, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Çetin, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Metin Çetin, Kepez Belediye Eski Başkanı İsmail Yaşar Oğuz, Belediye Meclis Üyesi Ersin Aycibin, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Nair, Belediye Meclis Üyesi Nermin Erdoğan ve Yeşilay Dernek Başkanı Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaçar ile çok sayıda partili katıldı.
 
Toplantı da Çevre Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Belde Başkan Yardımcısı E. Kürşat Ertürk kısa bir sunum gerçekleştirdi. Belediyecilik ve imar planı hakkında fikir alışverişinde bulunulmasıyla toplantı sona erdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi