AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu ile birlikte Çanakkale Cevat Paşa avcılık ve atıcılık Derneğini, ziyaret etti.
Cevat Paşa Avcılar kulübünde toplanan avcılar AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a tavşan pilavı ikramında bulundular.
Burada kısa bir konuşma yapan 18 Mart Av Yaban Hayatı Federasyonu Başkanı Hüseyin Bilgiç” Burada bizleri bu akşam onurlandıran sayın Grup Başkanvekili Bülent Turan’a çok teşekkür ediyorum. Bizi daha önce ziyarete geldiğinde kendisinden bir kaç istekte bulunmuştuk hepsini de yaptı.Huzurunuzda kendisine çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.
Grup Başkanvekili Bülent Turan” Hatırlarsanız yaklaşık bir yıl kadar önce sizleri ziyaret ettiğimizde ‘Biz Ankara’nın değil Çanakkale’nin valisiyiz’ demiştik.Allaha hamd olsun sözümüzü tutma imkanı bulduk.Seçimden seçime değil, imkan buldukça geleceğiz demiştik.Daha seçime 3-4 sene var ama avcılarla çay içmekten, beraber olmaktan onur duyduğumuz için tekrar bir araya gelelim istedik. Dün sabah itibarıyla Çanakkale’mize geldik. Ankara’dan çıkıp ve birkaç yeri ziyaret ettik. İlçe danışma meclis toplantımızı gerçekleştirdik.Ardından Kepez belde teşkilatımızın binasının açılışını gerçekleştirdik. Bir ayağımız Ankara Bir ayağımız Çanakkale’de her zaman söylüyorum ‘Biz Ankara’nın değil Çanakkale’nin vekili olacağız.' Belki farkındasınız elimizden geldiği kadar il merkez, ilçe, belde ve köylerimize gitmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince imkan buldukça parti ayırmaksızın belediyelerin sıkıntıları,talepleri ne varsa onları masaya yatırmaya çalışıyoruz. Kamu hakkı adına ne varsa! En son  Gökçeada MHP’li belediyedir ordaki ihale meselesini çözdük. Bozcaada CHP’li belediyedir, yardımcı olduk oraya kepçe gönderdik ve belediyenin sorununu çözdük. Çanakkale’deki başkan başta olmak üzere kamu adına ne varsa çözmeye çalıştık. Bunu yaparken biz devlet değil millet adamıyız diyoruz. Hep kurumlarımız, derneklerimizle de bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ben her Çanakkale’ye geldiğimde bir kulübümüz, derneğimizle bir sivil toplum örgütüyle bir araya gelmeye çalışıyorum.Bu akşam da sizlerle birlikteyim” dedi.
 


Kaynak: İHA