Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde ve Biga Belediyesi hizmet binasında  2 bin 756 kişinin parmak iziyle Atatürk portresi oluştu. İlk parmak izlerinin sahipleri Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan ve Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve Biga Kent Konseyi Başkanı Sedat Şahin oldu. Gün boyu süren çalışmanın sonucunda ortaya çıkan portre Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilendi. 'Atatürk'ün İzleri' adlı parmak izi çalışması 12 saatlik bir emek sonucunda oluştu.

Biga Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri aynı zamanda 'Bilinmeyen yönleri ile Ulu Önder' adlı fotoğraf sergisi düzenlendi. Sergi ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Biga Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Gülcen ve Biga Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cansel Soycan ve Biga Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu Üyeleri İnci Nur Kulakaç, Ahmet Karakurt, Can Duran bugün (16 Kasım 2016, Çarşamba) Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ı ziyaret ettiler ve ziyaret sonunda Başkan Işık'a portre çalışmayı hediye ettiler.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ziyaret sonunda portre hediyesi ve çalışmada ortaya koyulan emek için gençlere teşekkür etti.


Kaynak: Haber Merkezi