2018 yılında yenilenecek olan TSE belgesi için Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Bursa TSE Müdürlüğü’nden ÇTSO’ya ön denetim için gelen Tetkik Görevlisi Ahmet Parlatan’a ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Murat Aydoğdu, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü ve Akreditasyon Sorumlusu Şerife Kurt, Muhasebe Memuru Engin Erdoğan ile Kalite Sorumlusu Seçil Uğur eşlik etti.
 
TSE Tetkik Görevlisi Ahmet Parlatan ÇTSO Kongre Fuar Merkezi hizmet binasını gezdikten sonra düzenlenen açılış toplantısında Odanın faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.   
 
Tüm gün süren detaylı dokümantasyon incelemesi sonucunda açıklama yapan TSE Tetkik Görevlisi Parlatan; ÇTSO’nun hem üyeleri hem de Çanakkale için yaptığı Kongre Fuar Merkezi binasının bölgede gerçekleştirilecek sosyal, kültürel ve eğitim çalışmaları için büyük bir maliyete katlandığını ifade ederek, binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Tetkik sonucunda Piri Reis Müzesi ve ÇTSO Çanakkale Evi’nde de incelemelerde bulunan Tetkik Görevlisi Parlatan incelediği dokümanların tam ve eksiksiz olduğunu ifade ederek yapılacak bir iki revize ile ÇTSO’nun Kalite Yönetim Sisteminde en üst seviyeye çıkabileceğini ifade etti. 
 


Kaynak: Haber Merkezi