Ligin 12.haftasında MKE Kırıkkalespor deplasmanına çıkan Kırmızı Beyazlar'ın Başkent Ankara'da kaldığı otele gelen eski ve yeni siyasiler zorlu maç öncesi futbolcu ve yöneticilere moral verdi.Çevre Eski Bakanlarindan Hamdi Üçpınarlar, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz zorlu maç öncesi Çanakkale Dardanelspor'lu futbolcular ile biraraya geldi.

Çanakkale Dardanelspor'un köklü ve Türk Futbolunda marka değeri olan önemli bir kulüp olduğunu belirten siyasiler, futbolculardan canla başla mücadele edip bu kötü durumdan bir an önce kurtulup ligde iyi bir yere geleceklerine olan inançlarını dile getirdi ve her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi. Siyasiler tüm Çanakkalelilerin de takıma sahip çıkmaları gerektiğini dile getirerek "önemli olan iyi günde değil kötü ve zor günlerde de takıma, armaya ve kırmızı beyazlı renklere sahip çıkmaktır. Bugün her zamankinden daha fazla birlik, beraberliğe ihtiyaç vardır. Kimse ilgisini, sevgisini ve desteğini esirgememelidir" dedi.

Ankara'da takımı ziyarete gelerek moral ve destek veren Eski Çevre Bakanı Hamdi Üçpınarlar, Çanakkale Milletvekilleri Ayhan Gider ve Bülent Öz'e kulüp yöneticileri tarafından isimlerinin yazıldığı forma hediye edildi. Mecliste nöbetçi olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT World tanıtım programına katıldığı için ziyarete gelemeyen Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da kulüp yöneticilerini arayarak başarılar dilerken "gönlümüz her zaman Çanakkale Dardanelspor ile birliktedır. En kısa zamanda yine eski başarılı günlerin geleceğine inancım tamdır" dedi. Görevli olarak İstanbul'da bukunan CHP Milletvekili Muharrem Erkek de telefon mesajında Çanakkale Dardanelspor'un bu zor süreci en kısa sürede geride bırakıp iyi yerlere geleceğine olan inancını dile getirdi.


Kaynak: Haber Merkezi