AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Çanakkale’nin en doğusunda bulunan Yenice’nin Kazdağları’nın arka yüzü, en güzel yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirtti.
 
Çanakkale’mizi diğer illerden farklı kılan bir özellik de köyleri ifadelerine yer veren Turan, bütün köylerin ihtiyaçlarını imkanları dahilinde gidermeye yönelik bir vizyonlarının olduğunu ve köylerin altyapı ve üstyapı sorunlarını sırasıyla gidermek için çalıştıklarını vurguladı.
 
Turan paylaşımının devamında:” Yenice’mizin Aşağıinova, Aşağıkaraaşık, Örencik, Yukarıçavuş, Akköy, Kızıldam, Kabalı köylerimizde su deposu ve şebeke bağlantısı olarak isale hattı çalışmaları tamamlandı. Bazı köylerimizde de sondaj çalışmaları sürüyor. Ahiler köyü kanalizasyonu tamamlanırken Pazarköy ek kanalizasyon işlemleri devam etmekte. Ayrıca Karaköy Göleti Sulama tesisi kapalı sistem dönüşüm projesi tamamlandı. Koruköy Göleti Sulama tesisinin kapalı sisteme geçişi için ihale süreci devam ediyor” ifadelerine yer verdi.


Kaynak: Haber Merkezi