Doğtaş ve Kelebek Mobilya Çanakkale’deki iki mağazasını yenileyerek yaptığı görkemli açılışla müşterilerinin hizmetine sundu. Açılış davetine Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Ramazan Etik, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Doğtaş Kelebek Müdürü Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Müdür Yardımcısı İlhan Tunçman, Doğtaş Bayisi Erol Şener, Kelebek Bayisi İnci Bayram ve eşi Tuncay Bayram ile Doğtaş Kelebek yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 



44 yıl önce atılan sağlam temeller
Mağazalarını yeni iş ortaklarıyla beraber yenilediklerini belirten Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Çanakkaleli hemşerilerine daha iyi hizmet vermek için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Şirketin yolculuğuna Çanakkale’de 1972 yılında başladığını hatırlatan Doğan, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bugünlere gelene kadar bir sürü inişli, çıkışlı durumlarla karşılaştık. Türkiye’de 65 bin mobilyacı var. Bugün Türkiye’nin özel sektördeki en büyük yatırımcısıyız. Bu başarının Çanakkale’den, Biga’dan çıkmasından dolayı gururluyuz. Çanakkale bizim için çok önemli ve uğurlu bir yer. Büyüdükçe kendimizi yenilememiz gerektiğine inandığımız için ortaklarımızla birlikte değişime gittik. Çanakkaleli bir firma olarak doğduğumuz bu topraklar başta olmak üzere, ülke ekonomisine değer katacak işler yapma gayretinde olduğumuzu bizi yakından tanıyan herkes çok iyi bilir. Doğtaş’ın temellerini bundan 44 yıl önce attık, Cumhuriyet tarihimizin en köklü markalarından Kelebek Mobilya’yı 2012 yılında ailemize kattık. Türk mobilya sektörünün en önemli oyuncusu olarak, bugün yurt içi ve yurtdışında yer alan 200 Doğtaş 150 Kelebek Mobilya ve mutfak mağazalarımızı, büyük stratejimiz doğrultusunda her geçen gün genişletiyoruz. Sektörel deneyimi uzun yıllara dayanan uzman bir ekiple heyecanlı yolculuğumuza devam ederken, yenilenen bu güzel mağazalarımızın Doğtaş Kelebek ailesi, değerli iş ortaklarımızı ve tüm Çanakkaleli hemşerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 



Büyük hedefler
Doğtaş Exclusive Çanakkale mağazasının yeni iş ortağı Erol Şener ise, Doğnak Taşımacılık olarak uzun yılların verdiği tecrübe ve yeteneklerin birleşmesi sonucu mobilya perakendeciliğine adım atmaya karar verdiklerini kaydederek, “200 kişiye istihdam sağlıyoruz. Doğtaş markasının temsilcisi olmaktan mutluyuz, Davut Doğan’a bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan araştırmaların sonucuna göre Doğtaş’ın sektörün en iyilerinden biri olduğunu ifade eden Şener, “Hedeflerimiz büyük. İstihdama yönelik yatırımlarımız sürecek. Amacımız müşterilerimizin ihtiyacını karşılayacak, kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile zamanında ve sorunsuz teslimatlar gerçekleştirerek, bölgede markamızı en iyi şekilde temsil etmek. Dürüstlük ve şeffaflık ilkelerine bağlı, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.
 
Doğtaş bizim göz bebeğimiz
Açılışa katılan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ise Doğnak ve Doğtaş’ın başarıları ile Bigalılar olarak gurur duyduklarını dile getirdi. Işık, “Doğtaş bizim göz bebeğimizdir, başarılarının daha da artmasını istiyoruz. Bu firmalar Biga’nın gelişimine katkı sağladığı gibi, istihdamı da artırıyor” diye konuştu.
 
İzmir yolu üzerinde bulunan Kelebek Mobilya’nın mağazanın açılışında konuşan Çanakkale mağazası iş ortağı İnci Bayram da şunları söyledi; “Türkiye’nin en köklü mobilya markası olan Kelebek sektöre birçok ilki kazandıran, tasarımlara yön veren, her zaman bir adım ileride olan öncü marka olmuştur. Kelebek’in birbirinden özel koleksiyonlarını tanıtmak, müşteri odaklı yaklaşımını Çanakkalelilere yaşatabilmek ne mutlu ki bize nasip oldu. İnanıyoruz ki, sektörün duayeni markamız öncülüğü hiçbir zaman elinden bırakmayacaktır” diye konuştu.

 
 


Kaynak: Haber Merkezi