Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü 28 yıl önce Gelibolu Orman Yangınında şehit olan dönemin Orman Bölge Müdürü Talat Göktepe ve Orman şehitleri için Anma etkinliği gerçekleştirildi.

28 yıl önce Gelibolu Orman Yangınında şehit olan dönemin Orman Bölge Müdürü Talat Göktepe ve Orman şehitleri için Anma etkinliği gerçekleştirildi. İskele Meydanında düzenlenen etkinlikte şehitler dualarla anılırken, Kurulan standı ziyaret eden vatandaşlara yaşanan yangınlar ve sebep olunan maddeler hakkında bilgiler verilerek, yangınlara karşı dikkatli olmaları hakkında bilgiler de verildi.
25 Temmuz 1994 tarihinde başlayan ve 57 saat süren Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkındaki Orman Yangınında Şehit düşen, dönemin  Orman Bölge Müdürü Talat Göktepe anısına Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ve Çanakkale Bisiklet Platformu İşbirliği ile iskele meydanında  anma etkinliği gerçekleştirildi. İskele Meydanında kurulan stantlarda  Orman Gönüllüleri ve Orman çalışmaları hakkında standi ziyaret eden vatandaşlara bilgiler verildi.  Ayrıca stantta yapılan çalışmalar kapsamında Vatandaşlara orman yangınlarına karşı dikkat edilecek hususlarda bilgilendirme için broşürler dağıtıldı, orman yangın gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlar ise form doldurup kayıt yaptılar.İskele Meydanında düzenlenen Anma etkinlikleri kapsamında Şehit  Telat Göktepe’nin Mezarı da ziyaret edildi. Çanakkale Bisiklet Platformu üyeleri ile Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla iskele meydanından hareket edilerek Şehit Talat Göktepe' nin mezarına bisiklet turu yapıldı,  Orman Bölge Müdürü Enver Demirci ile Bisiklet Platformu  Gönüllülerinin katıldığı ziyarette  orman şehitleri için dualar okundu.
ibrahim Akın KAZANCI