Çan Belediyesi Menderes Parkı’nda gerçekleşen serginin açılışına Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU, Çan Ak Parti İlçe Başkanı Murat OKAN, Çan AK Parti İlçe gençlik kolları başkanı Süleyman KOPUK, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Birsen DİRLİK , Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti İl Ve İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan "Milli İrade ve Demokrasi Yolunda" temalı fotoğraf sergisi Çan Belediyesinin katkılarıyla vatandaşların ziyaretine açıldı. Sergide 15 Temmuz gecesi milli iradeye ve demokrasiye yönelik olarak yapılan darbe girişimi sırasında objektiflere yansıyan fotoğraf kareleri yer aldı. 15 Temmuz şehitlerini ve o gece milli iradeye sahip çıkmak için sokaklara dökülen vatandaşları unutturmamak için düzenlenen sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 Serginin açılışında konuşan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU; “15 Temmuz darbe teşebbüsünde halkımızın gösterdiği dirençle gurur duyuyoruz. O gece bütün dünyaya bir demokrasi dersi verildi. Bu milletin tanklara, uçaklara, ağır silahlara karşı nasıl dik durduğunu tüm dünya gördü. Buradan 15 Temmuz demokrasi şehitlerini rahmetle anıyorum” dedi.







Kaynak: Haber Merkezi