Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısına Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Genel Başkanlığı Gençlik kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbey, İl Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolu Başkanları ve yönetimleri katıldı.



Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda protokolün selamlama konuşmalarının ardından İl Gençlik Kolları Faaliyet Raporu sunuldu. Faaliyet raporunun müzakeresi yapıldıktan sonra Gençlik Kolları Genel Başkanı Sayın Melih Ecertaş teşkilat içi çalışmalar hakkında bilgiler aktardı, AK Parti’nin iç ve dış politikaları hakkında ise genç yöneticilerle soru cevap şeklinde istişarelerde bulundu.
İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Mefail Ceyhan şunları söyledi; “Hedefimiz olaylar karsısında anında reaksiyon gösteren, her an diri olan ve en önemlisi sahada olan bir gençlikti. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada yanlışlar karşısında duyarlı ve tepkisi gösteren, gerek sosyal medyada gerekse sahada her an var olan bir gençlik teşkilatı haline geldik. Bugünden sonrada ulaşmadığımız genç kardeşimiz kalmayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada genç arkadaşlarımızın derdiyle dertlenmeye, sorunlarına en hızlı çözümleri getirmeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceyhan kendisine hediye takdim etti.

 


Kaynak: Haber Merkezi