Ezine Belediyesi tarafından belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere satın alınan araçlar için kurban kesim töreni düzenlenmesinin ardından Ezinelilerin hizmetine sunularak kullanılmaya başlandı.
 
Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu’nun çabaları doğrultusunda, Belediye bütçesinden Ezine Belediyesinin kendi imkanları ile alınarak belediye araç filosuna kazandırılan sıfır kilometre Ford Cargo Trucks marka 2016 model, 1 Adet sulama ve su nakil aracı 4x2 (8) sekiz tonluk Arazöz ve 1 Adet Otuz (30) ton kapasiteli 6x4 Açık kasa Damperli Kamyon için kurban kesim töreni gerçekleştirildi.
 
Temin edilen araçla ilgili bir açıklama yapan Başkan Babaoğlu:” Belediyemiz çalışmalarında kullanılmak üzere ekonomik ömrünü tüketmiş olan aracımızın yenilenerek, ihtiyaç duyulan araçları temin ettik. Bu kapsamda alınan araçlarımız Ezine’mize hayırlı olsun, aldığımız iki araçla birlikte toplam yeni aldığımız araç sayısını on üçe çıkarttık. Dört milyon lira artı KDV tutarındaki araçları üç sene gibi bir süre zarfından Belediyemize kazandırdık,  Araç parkımızı tamamen yenilemiş olduk. Allah hayırlı bir şekilde kazasız belasız kullanmayı, hayırlı işler yapmayı nasip etsin.  Ben bu anlamda hem Ezine Belediyesindeki arkadaşlarıma, personele, hem de bize gönülden destek veren herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum. Bu hizmetlerimizin devamı daha da yoğun bir şekilde gelecek bizi izlemeye devam etsinler” dedi.
 
Araçların hizmete açılışı ve kurban kesim törenine, Başta İlçe Kaymakamı Ali Fuat Atik, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Bahri Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Salih Özten, Hakan Üner, Mustafa Çetin, Belediye Personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Fehmi Şenyiğit
 


Kaynak: Haber Merkezi