Çanakkale Ticaret Borsası tarafından 2016 yılının Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü FAO tarafından Uluslararası Bakliyat Yılı olarak ilan edilmesi ana tema olarak belirlendiği iftar yemeklerinde, Kamu kurumu yöneticilerini, iş dünyası temsilcilerini, borsa üyelerini, meclis üyelerini, personelini bu tema çerçevesinde bir araya getirdi.
Alp Otel Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Yıldırım, Meclis Üyeleri Mehmet Ok, Cengiz Yanmaz, Sinan Yücel, Genel Sekreter Sevcan Elver, Ayvacık ve Küçükuyu’da bulunan Borsa Üyeleri ve Muhasebeciler katıldılar.
Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz yemek sonrasında yaptığı konuşmasında öncelikle tüm üyelerin onbir ayın sultanı mübarek ramazan-ı şeriflerini kutlayarak sözlerine başladı. 
Meclis Başkanı Abdullah Deniz iftar yemeği ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu. Borsa olarak, kadim değerlerimize, her ortamda, her ne şekilde olursa olsun sahip çıkmayı, asli vazifemiz olarak gördük. Bu doğrultuda, Gelibolu ve Ezine iftar yemeğimizden sonra bugün üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizde siz değerli Ayvacık ve Küçükkuyulu üyelerimizle beraberiz. İftar yemeklerimiz borsamızın bir kültürüdür. Üyelerimiz ve ailelerini, ilimiz bürokratları ve iş dünyasının temsilcileri ile bir araya getirdiğimiz mütevazı toplantılardır. Amacımız bir yandan hep birlikte iftar yapmanın manevi hazzını yaşarken diğer yandan yakın ilişkilerin ve iletişimin güçlenmesine katkı sağlamak ve faydalı bir görüş alışveriş ortamı oluşturmaktır. İftarların bizleri bir araya getirdiği, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiği ortadadır” dedi.
Başkan Deniz devamla; “Borsamız ev sahipliğinde; birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz bu güzel iftar sofrasında bir nezaket örneği göstererek davetimize katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz tüm üyelerimize, misafirlerimize çok teşekkür ediyor, birlik, beraberlik sofralarımızın hiç bozulmaması umudu ile Çanakkale Ticaret Borsası Meclisi adına, bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyorum” dedi
İlçe Müftüsü Ahmet Gültekin tarafından yapılan iftar duasından sonra Borsa Meclis Başkanı ve Meclis üyeleri Borsa üyeleri ile sohbet ederek, sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundular.
 


Kaynak: Haber Merkezi