BME Eyüpoğlu İnşaat 50 yılı aşkın inşaat sektöründe kalite ve dürüstlükten ödün vermeden merkez Ankara olmak üzere, Türkiye’nin birçok yerinde şantiyeleri olan güçlü ve güvenilir bir şirket. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.
 
11 bin 174 metrekare alan üzerine; 2 Blok 93 daire ve 40 dükkandan oluşan kendi ticaret merkezi ve sokağı bulunan Bulvar projesi; şehrin yeni yaşam merkezi Kepez’de 500 yataklı Yeni Devlet Hastanesi’ni karşısında, konumu ile dikkat çekiyor. Bulvar projesinin A bloğunda yer alan Bulvar İş, çeşitli büyüklüklerde 43 adet, 1+1, 2+1 ve 3+1 ofis/daire ile bölgeye büyük bir hareketlilik getiriyor. Projenin B bloğunda yer alan 18 adet dükkan ve 51 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 daire bulunuyor. Teraslı yapısı, kendine özel sokağı, kullanışlı sosyal ve yeşil alanları ile Bulvar Konut büyük konfor sağlıyor. Bunların yanı sıra proje kapsamında; çocuk havuzu, çocuk parkı, koşu pisti, dinlenme alanları kameriya bahçeleri bulunuyor.
 
“Çanakkale'nin Yeni Cazibe Merkezi Olacak”
 
Proje Danışmanı Sabiha Enöz yaptığı açıklamada Bulvar iş ve Bulvar konut projesinin Çanakkale'nin yeni cazibe merkezi olacağını söyledi. Eyüpoğlu İnşaatın Bulvar iş ve Bulvar konut projesi kapsamında bugün örnek dairelerin tanıtımını yapıyoruz.   41 yıllık bir tecrübeye sahip olan Eyüpoğlu inşaat firması Bulvar iş ve Bulvar Konut projesi ile kendi sokağı içinde bir ticaret merkezi ve  94 adet de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri var. Yeni Devlet Hastanesi Lokasyon olarak dairelerin hemen önünde.  11 Dönümden fazlası yeşil alanı ile de cazibe merkezi ile göz kamaştırıyor.  Ben de proje danışmanlığını yapıyorum örnek daireyi de birlikte yaptık ve güzel bir proje oldu.  Buradan ev ya da iş yeri alanlar ileride hem para kazanacaklar hem de projeye ayrı bir değer katacak. Çünkü burası Çanakkale'nin yeni cazibe merkezi olacak.  Şu anki satışlardan da anlaşılıyor.
 


Kaynak: Haber Merkezi