ÇANAKKALE’nin Lapseki İlçesi Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 10-16 Mayıs ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla özel eğitim merkezlerindeki öğrencileri ziyaret etti.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki Özel Eğitim Merkezi ve Rengimiz Özel Eğitim Merkezi'ndeki 68 öğrenciyle bir araya geldi. Merkezin idareci ve öğretmenleri tarafından karşılanan Başkan Yılmaz, öğrencilerin eğitim aldığı sınıfları gezdi. Özel çocuklarla bir süre sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Özel eğitim alan çocukların aileleriyle de görüşen Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Bizler her zaman sizin yanınızda olamayabiliyoruz. Gerek kurumlarda olsun gerekse özel işlerinizde bizleri arayabilirsiniz. Bu çocuklarımıza yardım edebilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Devletimiz de, sosyal devlet ilkesi kapsamında bu çocuklarımıza özel aracından öğretmenine kadar her türlü imkânı sağlıyor. Sizlerin de özverilerini görüyor ve yaptığınız fedakârlıklarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ayrıca özel eğitim merkezi idarecilerine İstiklal Marşı ve Atatürk portresi hediye etti. (DHA)


Kaynak: DHA