Geçtiğimiz Ramazan ayında yaptıkları teşkilat faliyetlerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Naim Makas; ''Ramazan ayı vesilesiyle 10 bin 786 hane ziyareti gerçekleştirirken, 16 bin 489 hemşehrimiz ile iftarda bir araya geldik. 347 köye ziyaret gerçekleştirirken, 538 kahvehane ziyaretinde bulunduk. Bin 810 gencimizle ‘Çaylar Bizden Sohbet Sizden’ programında bir araya gelirken, 14 bin 512 adet haneye ulaşıp, Ramazan kolisi ve alışveriş kartı dağıtımı yaparak, Ramazanın bereketini halkımızla birlikte paylaştık. 343 camide cemaatimiz ile bir araya geldik. 10 bin 586 gencimizle sahur programı gerçekleştirirken, 306 yavrumuza bayram hediyelerini ulaştırdık. 65 şehit ailemizi ziyaret edip, şehit yakınlarımız ile iftar yaptık. 729 hanede 65 yaş üzeri büyüklerimiz ile buluşurken, 121 hanede engelli bireyimizi ziyaret ettik. 3 bin 772 sıcak yemek ikramı ile 3 bin 485 kişiye iftara 5 kala etkinliğinde iftarlık dağıtımı yaptık.''

''Ramazan ayında adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık”
Yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren Ak Parti İl başkanı Makas; “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yönetimlerimiz, il genel ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte 11 ayın sultanı Ramazan ayında adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık.Birlik ve beraberliklerimizi güçlendirerek, hemşehrilerimizle birlikte ibadetlerimizi yaptık.  Teşkilatlarımızın ve belediyelerimizin gönül sofralarında vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptık. Esnaflarımız ve STK’larımızla bir araya gelerek, hasbihaller ettik. Kahvehanelerde hemşehrilerimizle buluşup, taleplerini dinledik. Buluşmalarımızda gerekli notlarımızı alıp, bu doğrultuda en verimli şekilde çalışmalarımızı yaptık. Hane, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunarak, hemşehrilerimizle yan yana olduk.''şeklinde ifade etti.
 
2023 hedeflerinden bahseden Makas; ''Vatanımıza ve milletimize hizmet olan kutsal davamızın izinde bir önceki gününden daha çok çalışmayı gaye edinen birlik ve beraberliğinden güç alan teşkilatımızla 2023 hedeflerimizle, durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz. AK neferler olarak,  büyük ve güçlü Türkiye yolunda medeniyet sancağımızı hep daha ileriye taşıyacağız.”dedi.
 
Gülçin Akın