Lapseki Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen etkinlikte 8 Mayıs Pazar günü saat 21.00’da ses sanatçısı Seher Yılmazçelik, Sahil Sosyal Tesisleri 2’de kadınlara özel sahne alacak.

Pandemi sürecinin ardından muhteşem performansı ve birbirinden güzel şarkılarıyla sahneye çıkacak olan Yılmazçelik, Lapsekili bayanlarla bir araya gelecek.
 
Lapseki Belediyesi tarafından 8 Mayıs Pazar günü “Hıdırellez Şenlikleri” kapsamında çocuk şenlikleri düzenlenecek. 15 Temmuz Şehitler Parkında saat 14.00’da gerçekleşecek olan çocuk festivali içeriğinde Çuval ile koşma, şarkı söyleme, halat çekme, dans yarışması, yumurta taşıma, çember oyunu, dubaya çember geçirme, mendil kapma, balon patlatma, sandalye kapmaca gibi eğlenceli yarışmalar yer alacak. Çocuklar için eğlenceli duraklarında yer alacağı meydanda yüz boyama, maskot
gösterileri, uçurtma ve balon dağıtımı yapılacak. Ayrıca yarışmalarda ilk üçe giren çocuklara sürpriz hediyeler dağıtılacak.
 
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, pandemi sürecinde evde kalan aileler ve çocuklar için etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek “Tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi. Sıkıntılı bir süreçten çıktıklarını yenileyen Yılmaz” Hepimizin bildiği üzere dünya zor bir sınavdan geçti. Bu uzun süreçte maalesef vatandaşlarımız ile bir araya gelemedik. Pandemi süreci nedeniyle aramızda hep mesafe oldu. Şimdi sosyal sorumluluk çerçevesinde yeniden programlar düzenlemeye başladık. Ben tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyorum. Çocuklarımız ile beraber hep birlikte eğlenmek ve onların sevinçlerine ortak olmak istiyoruz” dedi.
 
 
 


Kaynak: Haber Merkezi