Vali İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle Hastane Bayırı Şehitliği ile şehit aileleri ve ve gazileri ziyaret etti.
 
Bugünümüzü borçlu olduğumuz ve vatanımız için hayatını feda eden Aziz Şehitlerimizin kabirleri başında dua okuyan Vali İlhami Aktaş, Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad etti. Hastane Bayırı Şehitliği ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, 08.07.2003 tarihinde Tunceli ilinde hain terör örgütü unsurlarının askeri konvoya düzenlediği saldırı sonucu şehit düşen Er Engin Eriş’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette Vali İlhami Aktaş, aziz şehidimiz Engin Eriş’in annesi Faize ERİŞ ile bir süre görüşerek sohbet etti ve aziz şehidimizi rahmet ve minnetle yad edip şehidimizin annesi Faize Eriş’in Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Vali İlhami Aktaş, şehadete yürüyen aziz şehitlerimizin geride bıraktıklarına sahip çıkmanın kendileri için borç olduğunu ifade etti. Aziz Şehidimizin aile ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Ramazan sebebiyle Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Recai Özkan’ı ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Recai Özkan ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, kahraman gazimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi temennisinde bulundu. Kıbrıs Gazisi Recai Özkan, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Vali İlhami Aktaş’ın şehidimizin aile ziyareti ile gazi ziyaretlerine İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer eşlik etti.