CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin geçtiğimiz günkü grup toplantısında tarihi bir konuşmaya imza attı. Toplantıda söylediği sözlere onlarca destek gelirken bir destekte Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan'dan geldi. Gökhan; ‘’Kavganız kavgamızdır cesur yürekli Genel Başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu’’ dedi.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin geçtiğimiz grup toplantısında tarihi bir konuşmaya imza atmış AKP iktidarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Ey saray, sesimi duyuyor musun? Yoksulların biriken öfkesini görüyor musun?" dedi. Kılıçdaroğlu, konuşmasını "Vatanı satanlarla kavga edeceğiz" diyerek sonlandırmıştı. Milyonlarca destek alan Kılıçdaroğluna bir destekte Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan'dan geldi. Gökhan; ‘’ Kavganız kavgamızdır cesur yürekli Genel Başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu’’ dedi. 

"YOLUMDAN ÇEKİLİN" 
Kılıçdaroğlu, konuşmasında "Yol arkadaşlarım bütün yol arkadaşlarımıza sesleniyorum size de bir çift lafım var bu engerekler ve çiyanlarla çatışma ne kadar sert olursa zafer de o kadar yakın ve görkemli olacaktır. Ne pahasına olursa olsun yürüyeceğiz. Bu millete çetelere boyun eğdirmeyeceğiz. Ben o yoksulluğa mahkûm edilen çocuklar için mücadele edeceğim. Ya bana katılın ya da şimdi şu anda yolumdan çekilin. Açık ve net söylüyorum" ifadelerini kullandı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki sözleri ardından sosyal medyasından paylaşım yaparak destek veren Gökhan; ‘’Çocuklarımızı sütünden mahrum edenlerle, insanımızı ucuz ekmek alabilmek için kuyruklara mahkûm edenlerle, milyonların elektriğini kesenlerle kavga edeceğiz. "Vatanı satanlarla kavga edeceğiz!" Kavganız kavgamızdır cesur yürekli Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’’ dedi.  

İbrahim Akın KAZANCI